top of page

rådgivning

Skal virksomhedens digitale strategi opdateres? Har I svært ved at få styr på de sociale medier? Er der brug for at lægge jeres markedsføring om, så den kan brage igennem i en digital og social verden? Har du en digital produktidé, som trænger til at blive skærpet og konceptualiseret? Jeg har 20 års erfaring med at rådgive alt fra startups til Fortune 500 virksomheder.

Udvikling af digital strategi

Er der brug for at forstå, hvordan virksomheden kommunikerer og agerer forretningsmæssigt i en ny digital verden? Gennem et grundigt analysearbejde og sparring med virksomhedens ledelse udvikler jeg den digitale strategi for virksomheden. Strategien indeholder den overordnede vision, men vigtigst af alt den overordnede idé og indsigt omkring, hvordan man kommer frem til målet - om det så kræver teknologiske investeringer eller organisatoriske omstruktureringer.

Udvalgte kunder jeg har udviklet digital strategi for:

Danske Bank, Dansk Arkitektur Center, Folkekirkens Nødhjælp

 

Udvikling af strategi for sociale medier

Mange virksomheder kaster sig over de sociale medier uden egentlige strategiske målsætninger, og derfor ender det ofte med, at studentermedhjælperen sidder nede i et hjørne og leger lidt med Facebook og Instagram. Jeg hjælper med at få de sociale medier på den strategiske dagsorden, hvilket for det første betyder en stillingtagen til om de sociale platforme overhovedet er relevante for virksomheden, og i så fald: hvilke platforme. Herefter udformer jeg en strategi, som sikrer at de sociale medier bidrager til virksomhedens strategiske målsætninger - både for forretning og kommunikation.

Udvalgte kunder jeg har udviklet social medie-strategi for:

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, Høje Taastrup Kommune, Kjær og Sommerfeldt.

 

Udvikling af digitale løsninger

Skal virksomheden have udviklet en ny webside eller mobilapplikation, så kan jeg sikre, at projektet kommer rigtigt fra start. Med andre ord, at konceptet giver forretningsmæssig mening, og at det er relevant i forhold til slutbrugerne. Jeg kan hjælpe med strategien, konceptudviklingen og de indledende overvejelser omkring brugerinterface. Herefter kan jeg - via mit omfattende netværk - hjælpe med at sætte det helt rigtige hold af designere, udviklere, SEO-eksperter, social media eksperter og alt, hvad der ellers behøves for at gøre din digitale løsning til en succes.

Udvalgte kunder jeg har lavet digitale løsninger for:

Nike, Carlsberg, UBS, Danske Bank, Novo Nordisk, International Media Support

 

 

Digital konceptudvikling

Skal I have udviklet et helt nyt digitalt produkt, eller er I gået i stå med et eksisterende projekt, så kan jeg hjælpe med konceptudviklingsprocessen. Det kan være i et den helt lille skala med simple sparringsmøder eller i den større målestok, hvor jeg inddrager brugere og evt. andre domæneeksperter inden for dit forretningsområde.

Udvalgte kunder, hvor jeg har lavet konceptudvikling:

Nike, Carlsberg, Metronome (Foodtv.dk), Folkekirkens Nødhjælp.

 

 

Sparring omkring digitale udfordringer

Har I bare brug for gode råd for at få sat gang i et digitalt projekt, så står jeg til rådighed for løbende sparring i form af personlige møder eller workshops. Typisk vil jeg have brug for at bruge noget tid på at sætte mig ind i jeres unikke unikke forretningsmæssige udfordring, men herefter vil jeg meget hurtigt være i stand til at opkvalificere jeres digitale forretning via personlig sparring. Denne type rådgivning kræver, at I selv er proaktive og villige til at yde en indsats for at komme i mål, men kan til gengæld også være meget omkostningseffektiv.

Udvalgte kunder jeg har sparret med:

TDC, Herlev Idrætscenter, Metronome.

 

 

Undervisning

Har I brug for at uddanne en gruppe medarbejdere i online markedsføring, brug af sociale medier, digital strategi eller andre emner inden for den digitale verden, så tilbyder jeg skræddersyede undervisningsforløb. Jeg har 5 års erfaring med undervisning på DMJX, hvor jeg har undervist og ført mine studerende til eksamen.

Udvalgte kunder jeg har lavet skræddersyet undervisning for:

Egmont, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, International Media Support

 

 

bottom of page